Stichting Vrienden van Rapale zamelt geld in voor een school in Mozambique. In de huisstijl wilde ik de nadruk leggen op het speelse karakter van kinderen. De school is kleurrijk door de internationale setting. 
Op het terrein van de school staat een heuvel als 'rots in de branding'. De zon die opkomt, die warmte en hoop op leven geeft. Zoals de school Mozambikaanse kinderen door scholing hoop wil geven. Deze heuvel met de opkomst van de zon staan centraal in het logo. 
De salamanders en de krekels -dieren die je veelvuldig vindt in Afrika- geven het geheel nog een extra speels en dynamisch karakter.  
Techniek: linoleumsnede, waarbij geen drukinkt, maar ecoline is gebruikt, zodat de kleuren vloeiend in elkaar konden overlopen.
Logo
Logo
Briefpapier
Briefpapier
Envelop
Envelop
Visitekaartje
Visitekaartje
Eerste idee website
Eerste idee website
TOEN MEESTER MARK HUIJZER zijn eigen advocatenpraktijk zou gaan openen in Papendrecht, vroeg hij mij of ik zijn logo en huisstijl wilde ontwerpen. In nauw overleg zijn we tot het hieronder getoonde resultaat gekomen. De advocatenbef gestileerd tot stevige basis voor het logo en de strepen hiervan doorgezet in de huisstijl. De frisse blauwe kleur heeft Mark zelf uit de kleurenwaaier van de drukker gekozen. De website is verzorgd door MediArtist Productions.
Logo
Logo
Briefpapier en envelope
Briefpapier en envelope
Visitekaartje
Visitekaartje
KIEMKRACHT COACHING is een integratieve coachingspraktijk in Wageningen. Kiemkracht: alles is aanwezig in de kiem om te groeien. Dat groei centraal staat, mocht in de stijl tot uiting komen, zowel in het logo als in de gekozen kleuren.  
De website is vormgegeven door Ontwerp Van Dalen.